NL | EN

OVER BOUWATELIER

 

RAIMOND LUYT

"UNIEK ONTWERP EN GERAFFINEERD BOUWEN"

Raimond Luyt, de man achter Bouwatelier, ziet mogelijkheden die anderen niet zien. Het samenspel van zijn creatieve ideeën en bouwkundige expertise resulteert in een uniek resultaat. Met zijn perfectionisme en onbegrensde energie, legt hij de lat hoog: alleen het beste is goed genoeg.

Raimond begon zijn carrière als bouwkundig aannemer ruim 30 jaar geleden. Het biedt hem nu een bevoorrecht inzicht in zowel ontwerp als uitvoering van ieder project waar hij voor gevraagd wordt. Zijn oog voor detaillering is illustratief voor de manier waarop hij zoekt naar de juiste balans tussen authentieke details en nieuwe, stoere ingrepen. Het gebruik van moderne hoogwaardige materialen, vaak gecombineerd met antieke materialen, is zijn grote passie.  Hij ziet daarin een eigen verhaal en vooral de mogelijkheden zijn ongekend.  Zijn werk wordt gekenmerkt door met durf, geraffineerd en flexibel te bouwen. Door veel tijd en aandacht te besteden aan het hele proces, wil hij daarbij zijn opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen. 

CREATIEF TEAM

Het creatieve team achter Raimond Luyt en zijn Bouwatelier werkt vanuit een inspirerend kantoor nabij de werkplaats, die ook wel het atelier genoemd wordt. Dit vaste team van gedreven medewerkers, heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van Bouwatelier en de inspirerende filosofie. Ook zij beschikken allen over een verfijnd gevoel van sfeer en stijl, en begrijpen de verschillende, bijzondere wensen van de opdrachtgever.

 

Door met zorg en aandacht te luisteren en mee te denken, kunnen zij de vertaling maken naar haalbaar ontwerpen. De designers en architecten van Bouwatelier zijn allround, maar kunnen uiteraard ook, indien gewenst, goed samenwerken met de architect van opdrachtgevers.

UITVOERING

Met dezelfde focus op kwaliteit wordt er per project een professioneel bouwteam geselecteerd. De gedreven vaklieden zijn geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring, kennis en liefde voor hun vak. Onder hen bevinden zich de beste timmerlieden, tegelzetters, stukadoors, ornamentengieters, natuursteenzetter, (kunst) schilders en installateurs. Met alle zorg, tijd en aandacht voor detail wordt de complete verbouwing op vakkundige wijze uitgevoerd, uitsluitend met gebruik van de allerbeste materialen.

Ook in de werkplaats van Bouwatelier, zijn het de vakmensen die voor de projecten op kunstzinnige wijze, de mooiste interieurs vervaardigen. Ambacht en kwaliteit komen hier zichtbaar samen. Fraaie bibliotheekkasten, betimmeringen, exclusieve keukens en badkamers, complete trappenhuizen, en ook meubelen, worden hier vervaardigd.

Om dit alles te realiseren is toewijding, ervaring en goed teamwork nodig. Want alleen op deze wijze, hebben de mensen van Bouwatelier het maximale resultaat kunnen behalen. Een resultaat waar iedereen trots op kan zijn.

 

BouwAtelier  •  Schoolstraat 4 •  2242 KH Wassenaar  •  06 - 51 12 32 44  •   [email protected]  •  volg ons:   

BouwAtelier

Schoolstraat 4
2242 KH Wassenaar
06 - 51 12 32 44
[email protected]

volg ons op:   

© 2017 BouwAtelier | Realisatie 7EN20