NL | EN
Werkwijze 7
meer foto's
Werkwijze 7
meer foto's
Werkwijze 3
Werkwijze 3
Werkwijze 4
Werkwijze 4
Werkwijze 5
Werkwijze 5
Werkwijze 6
Werkwijze 6
Werkwijze 1
Werkwijze 1
Werkwijze 8
Werkwijze 8
Werkwijze 9
Werkwijze 9
Werkwijze 10
Werkwijze 10
Werkwijze 11
Werkwijze 11
Werkwijze 12
Werkwijze 12
Werkwijze 13
Werkwijze 13
Werkwijze 14
Werkwijze 14
Werkwijze 15
Werkwijze 15
Werkwijze 16
Werkwijze 16
Werkwijze 17
Werkwijze 17

VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

U schakelt Bouwatelier in voor een totaalrenovatie van A tot Z, van eerste tekening tot en met uitvoering, complete oplevering en interieur. Het grote voordeel van de combinatie van ontwerpen en bouwen onder één dak, is dat beide disciplines –discussieloos- in perfecte harmonie aansluiten op elkaar. Daarnaast staat deze werkwijze garant voor hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en kostenbesparing en is er gedurende het gehele proces één vast aanspreekpunt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om slechts een onderdeel van dit proces door Bouwatelier uit te laten voeren. Als u bijvoorbeeld zelf een designer of architect in heeft geschakeld, wordt alleen de bouw ( ruwbouw en/of  afwerking) gerealiseerd. Ook dàn, blijft Bouwatelier als bouwpartner meedenken en krijgt u dezelfde grote mate van betrokkenheid en service, binnen het afgesproken budget en planning.

 

Ontwerpproces

Het creatieve proces begint bij Bouwatelier met een uitgebreid gesprek samen met één van onze deskundige architecten.  Brainstormsessies, sfeerimpressies en collages: alles wordt ingezet om een compleet plaatje te vormen van uw specifieke wensen in woon-en leefstijl. Er wordt hierbij goed naar u geluisterd en meegedacht. De bestaande architectuur, ruimte en routing worden door ons bestudeerd en het geheel wordt omgezet naar nieuwe creatieve ideeën en oplossingen, en uiteindelijk tot een uniek ontwerp, geheel in overeenstemming met uw persoonlijke sfeer en eigen karakter. Nadat het definitieve ontwerp is goedgekeurd, volgt een heldere all-in prijsofferte. Zonder verrassingen achteraf. Er worden goede afspraken gemaakt over planning. Regelgeving wordt grondig bestudeerd en eventuele bouwvergunningen worden aangevraagd. Hierna kan direct aangevangen worden met het bouwproces. 

 

Bouwproces

Renoveren is een kunst op zich. Een vak dat Bouwatelier tot in de puntjes beheerst. Met ambachtelijke expertise en volledige toewijding wordt uw woning gerenoveerd. Iedere verbouwing wordt zorgvuldig voorbereid en aangepakt met dezelfde zin voor perfectie, dezelfde passie voor kwaliteit en dezelfde grondige kennis van zaken. Naast de vaste bouwteams werkt Bouwatelier nauw samen met een selectie van vakkundige onderaannemers. Ook van hen wordt dezelfde inzet verwacht met uitsluitend de juiste vakmensen. Iedere week is er een bouwvergadering, met agenda en verslag. De dagelijkse communicatie is helder en loopt via uw vaste aanspreekpunt. Bouwatelier staat garant voor het maken van correcte afspraken en nauwkeurige opvolging. Het bouwproces verloopt soepel en professioneel. En ook nà de oplevering blijft Bouwatelier een uitstekende service bieden. 

 

BouwAtelier  •  Schoolstraat 4 •  2242 KH Wassenaar  •  06 - 51 12 32 44  •   [email protected]  •  volg ons:   

BouwAtelier

Schoolstraat 4
2242 KH Wassenaar
06 - 51 12 32 44
[email protected]

volg ons op:   

© 2017 BouwAtelier | Realisatie 7EN20